Neuvontakäynnit

200hento

Oletteko perineet edellisen asukkaan pihan, joka kaipaa uudistusta? Kaipaatteko ideoita ja vinkkejä nurmikenttään tai hyötytarhaanne? 6 aistin puutarhojen® neuvontakäynnit voivat liittyä mitä moninaisempiin kysymyksiin pihastanne. Ottamalla yhteyttä ongelmanne löytyy vastaus.

 

Neuvontakäynti

Neuvontakäynnillä käymme läpi teitä askarruttavia kysymyksiä ja löydämme niihin yhdessä toimivat ja teitä miellyttävät ratkaisut. Ne voivat liittyä kasvivalintoihin, puutarhan hoitoon tai oman puutarhasuunnitelmanne tarkistamiseen jne.

Neuvontakäynnin pituuteen vaikuttaa puutarhan koko, toiveittesi ja ideoittesi määrä. Yleisin neuvontakäynnin kesto 1½-3 tuntia.

Lisäpalveluna voitte tilata käynnistä kirjalliset muistiinpanot.

 

Fengshui -konsultaatio puutarhaan ja kotiin

Fengshuin avulla saat kodin ja puutarhan, joissa lämpö ja energian tasapaino tuovat kodikkaan tunnelman. Fengshui -konsultaatiokäynnin aikana käymme yhdessä läpi toiveistasi ja löydämme ideoita esimerkiksi värien, materiaalien ja kasvien sijoittamisen suhteen. Fengshui -konsultaation tavoitteena on tasapainoinen sinua tukeva ympäristö, jossa viihdyt.

 

Puutarhan energisointi

Fengshui -konsultaation jälkeen voidaan vahvistaa erityisesti jotakin elämänaluetta. Etsitkö uutta polkua elämääsi? Haluatko parisuhteeseen vahvistusta? Mietitkö urallasi muutoksia? Energisointi vahvistaa ja tuo voimaa juuri sinun elämäntilanteesi haasteeseen.

 

Pihan hoitosuunnitelma

Hoitosuunnitelma sopii tilanteeseen, jossa asiakas kaipaa tietoa pihansa kasvien hoitoon tai asiakas ei edes tiedä pihalla kasvavien kasvien nimiä. Hoitosuunnitelma soveltuu vanhalle tai uudelle pihalle.

Hoitosuunnitelma sisältää:

  • Käynti paikan päällä
  • Kirjalliset ohjeet, joissa on huomioitu mm. lannoitus, kasvien yksilöllinen hoito, eri nurmikkotyyppien hoito sekä talvisuojaukset. 
  • Ohjeet ovat ekologiset tai tyyliltään lempeää puutarhanhoitoa tai perinteistä puutarhanhoitoa.
  • Tarvittaessa hoito opetetaan paikan päällä "kädestä pitäen".

 

Konsultaatiot yrityksille

Fengshui konsultaatiot ja muut palvelumme sopivat hyvin lisäpalveluksi sisustussuunnittelijoille ja muille puutarhasuunnittelijoille. Yritysilmeen ja imagon nostamiseen palvelumme sopivat hyvin.