Puutarha- ja Hyvinvointi akseli

Puutarha- ja Hyvinvointi akselin tavoitteena on auttaa sinua näkemään, mitä hyvää ja arvokasta ympäristössäsi on. Puutarhaneuvojeni avulla puutarhastasi kasvaa oma paratiisi juuri sinulle.

Puutarha Akseli yhteistyössä Puutarha Studion kanssa ovat Suomen ainoita yrityksiä, joilta saat 6 aistin puutarhojen® suunnitelmat ja asiantuntijapalvelut.

tuula_velmuilee_maatenItsestäni ja ajatuksistani

Sinä olet minulle tärkeä, siksi pyrin työssäni kohtaamaan jokaisen ihmisen ja puutarhan aidosti ja kunnioittaen. Olen mielelläni auttamassa sinua puutarhasi ja ympäristösi muokkaamisessa juuri sinun elämääsi sopivaksi.

Puutarha ja luonto ovat olleet rakkauteni koko ikäni. Kouluttauduin puutarhuriksi vuonna 1995 ja olen jatkuvasti hankkinut lisäkoulutusta ja päivittänyt tietojani. Tärkeän lisän ammattitaitooni olen saanut osallistumalla 2½-vuotiseen fengshuikoulutukseen sekä valmistuttuani Aura-Soma väriterapeutiksi, Reiki-opettajaksi sekä intialaisen päähieronnan opettajaksi. Elämänkokemukseni ja koulutukseni ansiosta toivon voivani auttaa myös sinua.

Lämmöllä Tuula

 

"Tuulan kanssa työskentely on innostavaa. Hänen lämmin ja välitön suhtautuminen meihin sekä rohkaisevat kommentit oman pihamme ideoista saivat iloa ja vipinää meidän elämään. En olisi uskonut, että omaan pihaan voi rakastua tällä tavalla! Tuulan ammattitaitoa on kuunnella meidän perheen jokaisen jäsenen toiveet ja haaveet. Yksi toivoi vettä, toinen hiekkapihaa ja kolmas metsää, niin ne kaikki löytyvät nyt pienestä paratiisistamme. Saimme Tuulalta selkeät ja konkreettiset ohjeet toimivan pihan rakentamiseen. Lämpimät ja sydämelliset suosittelut koko meidän vauhtiperheeltämme!"

Maria Kuoksa